• Våra tjänster

Medicinsk copywriting

Våra copywriters är forskare och journalister med gedigen medicinsk kompetens och lång erfarenhet från branschen. Vi skapar tongivande medicinsk kommunikation för den nordiska marknaden som håller sig inom ramarna för rådande regelverk – och når fram i bruset! Kontakta oss så berättar vi mer om hur våra medicinska copywriters kan lyfta er kommunikation.

Exempel på jobb som våra medicinska copywriters producerar innehåll till:

Nyhetsbrev
Digitala kampanjer
Annonsinnehåll
HCP- och patientmaterial
Produktpresentationer
Patientberättelser
Manus till tv- och radioreklam
Adaptioner av marknadsmaterial till nordiska marknader

Strategi

Är ditt företag i behov av en smart plan för lanseringen, eller består utmaningen i att väcka liv i en produkt som slumrar eller skapa kännedom hos allmänheten för ett visst tillstånd eller produkt? Vi vet vilka kanaler, vilken tonalitet och i vilken ordning saker ska hända för att ni ska lyckas nå ut med er information. Vill du veta mer om vilken skillnad vårt strategiska arbete kan göra för dig och ditt företag? Kontakta oss så berättar vi mer.

Exempel på strategiska tjänster vi erbjuder:

Sociala mediestrategier
Marknadsanalyser
Kampanjplanering
Strategisk kommunikation
Marknadsundersökningar

Veeva Vault PromoMats

Vi arbetar sedan länge i plattformen Veeva Vault PromoMats där vi bl.a. skapar Approved e-mails, annoterar och hanterar jobb åt våra kunder. Vi sköter hela flödet och koordinerar jobben genom den regulatoriska godkännandeprocessen så att du kan lägga tid på annat. Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan minska din arbetsbelastning? Kontakta vår Veeva-expert Jörgen Mattson så berättar han mer.

Exempel på tjänster vi utför i Veeva Vault PromoMats åt våra kunder:

  • Approved e-mails
  • Annoteringar
  • Koordinering av godkännandeprocess
Grafisk design

I byråns grafiska ateljé arbetar våra designers och Art Directors med att skapa visuell medicinsk kommunikation som är kreativ, korrekt och når ut. Med bred kompetens, många års samlad erfarenhet och en gedigen kunskap kring de krav som ställs på grafisk formgivning i branschen så är vi rätt val för dig. Är du nyfiken på hur vår kompetens i ateljén kan stärka din kommunikation? Kontakta oss så berättar vi mer.

Exempel på produkter:

Grafisk identitet
Trycksaker
Broschyrer
Folders
Mässmaterial
Annonser
Förpackningsdesign
Illustrationer

Regulatorisk kontroll

De regelverk som man inom läkemedelsbranschen måste förhålla sig till vid marknadsföring av läkemedel och medicinteknik är föränderliga; det som var okej att kommunicera i ett land på en given tidpunkt, är inte nödvändigtvis det idag eller imorgon. Kontakta oss så berättar vi mer om vilken skillnad vår regulatoriska expertis kan göra i dina projekt!

Vi har koll på:

Kontinuerligt uppdaterade på regelverken i Norden
Lif och IMA-certifierade
Hanterar regulatoriskt godkännande i Veeva

Digitalt

I en alltmer digitaliserad värld är det idag viktigare än någonsin tidigare att ha en stark närvaro där både innehåll och strategi är skräddarsytt för digitala kanaler. Vi hjälper er med effektiva digitala kommunikationslösningar som når fram till mottagaren i allt från sociala medier till webbutveckling. Intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi hur vi kan förbättra din digitala kommunikation.

Exempel på våra digitala tjänster:

Webbsidor
Webbutveckling
Säljverktyg
Appar
Digital annonsering
Sociala medier

Film & foto

Behöver du hjälp med fotografering eller filmproduktion för ditt nästa evenemang eller projekt? Våra erfarna fotografer och  filmskapare levererar alltid högkvalitativa resultat; från idé till slutprodukt. Vi fångar ögonblicken, oavsett om det gäller företagsfilm, personalfoto eller produktfotografering. Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Animation & 3D

Animation och 3D blåser vi liv i din produktion när foto och film inte räcker till, eller när du vill tillföra det där extra! Ta din marknadsföring till nästa nivå med hjälp av animerade filmer och 3D-visualiseringar, som inte bara fångar publikens uppmärksamhet, utan förklarar det som i skrift, bilder och film kan vara svårt att annars visualisera.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig skapa marknadsföring som verkligen sticker ut i mängden.